Péče o sad u hradu Veveří

23.10.2009 00:32

Další výjezd se záměrem pročistit znovu zarůstající obnovený ovocný sad, který OS loni vysadil a hodlá o něj nadále pečovat.

Datum výjezdu odhlasováno na víkend 13.-15.11. 

 

Brány starobylého hradu Veveří se nám otevřou již tento víkend!
Kastelán s veškerými zaměstanci v pátek odpoledne opustí hrad, který tak bude celý víkend jenom náš! (Což je na druhou stranu škoda, neb prohlídka nejspíš nebude.)
Svou účast zatím potvrdilo kolem deseti zájemců.
  
Nocleh máme domluvený od pátku do neděle. Spacáky s sebou, postelí snad bude dostatek. Co se týče případného společného odjezdu, domluva je na vás (jedna skupina určitě pojede v 17:22 od Zoologické zahrady, autobusem 303 směr hrad Veveří. Předseda bude na hradě již dříve, kolem 15té hodiny - bude vyzvedávat klíče od kastelána. 
Je třeba se domluvit na společném stravování - někdo, kdo koupí hromadně jídlo (na paragon - bude proplaceno). O vaření je zájem velký: vypadá to na šéfkuchaře Vláďu, kuchařky Peťku M., Jíťu M., a Kačku H. Je se věru nač těšit! 
Nářadí zajistí Rezekvítek a kastelán.
Hlavní pracovní část proběhne od sobotního rána - pak bude záležet na tom, jak rychle nám půjde práce od ruky... Večerní program už závisí na naší kreativitě a doufám, že to bude něco podobně akčního jako posledně...
   
Kdo nemůžete anebo se chcete na něco zeptat, ptejte se předsedy (viz. kontakty).